Nieuw. Gedachteanalyse een zelftraining.

Gedrukt.

Uitgever: School voor praktische menskunde

ISBN:  978-90-823841-8-5

Hier te koop25,- Bol.com, Managementboek en in alle boekwinkels.

 

 

Recensie van Biblion

Herman en Ernie Beuker zijn de bedenkers en ontwikkelaars van een methodiek om door een verandering in denken evenwicht in het leven te vinden.

Als zelfstandig trainer heeft Herman zich gespecialiseerd in motivatie- en gedachtenmanagement. Mensen maken heel wat fouten in hun denken en die blijken ook steeds maar doorgegeven te worden en dit kan een verdere ontwikkeling in de weg staan.

Men kan zijn gedachtestroom stilzetten door de herkenning van een kerngedachte. Het biedt dan een mogelijkheid om uit een tunnel te komen en de manier van denken sterk  te verbeteren. Dit is mogelijk door zelftraining via praktische oefeningen.

Aan de orde zijn thema’s als: de stem in je hoofd; het speelveld van je denken; ontdek je kernidentiteit, het Ik; overtuigingen; de mensen in je hoofd; opvoeding – doorbreek de cirkel; relaties en werk.

Voor iedereen die door een gedachteanalyse een positieve verandering in zijn leven teweeg wil brengen. Actueel om in onze drukke samenleving eens bij jezelf stil te staan.

Helder geschreven.

Mooie vormgeving.

Geen illustraties. Een enkel schema. Een zeer beperkte literatuurlijst. Geen register.

Recensent: Drs. Ben Daeter Biblion