Persoonlijk behoeftenprofiel met lesboek 

Wanneer je contact hebt met iemand die dicht bij je staat kan je soms het gevoel krijgen dat die persoon van een andere planeet komt. Dan bestaat de kans dat de ander tegengestelde behoeften heeft.
Tegengestelde behoeften kunnen een grote druk op de relatie leggen omdat door onbekendheid irritatie, terughoudendheid en onbegrip steeds terug kan keren. Je loopt dan bij de ander steeds weer tegen hetzelfde aan.

Geschikt voor individueel gebruik. Je leert de behoeften van een ander herkennen in gedrag, reacties en praten. Je leert om contact te krijgen en hoe je met de tegengestelde behoeften om kunt gaan.

Interesse? Bestel dan een code voor het maken van een persoonlijk behoeften profiel.

  • Geschikt voor individueel gebruik.
  • Voor vergelijking met mensen uit je naaste omgeving, een collega, klanten, leidinggevenden en andere mensen om je heen.
  • Geschikt voor teams voor verdieping van de samenwerking.

Stap 1. Koop een toegangscode.  Je krijgt na betaling gelijk een e-mail met de link en de toegangscode voor het  kunnen maken van je persoonlijk profiel. 

Stap 2. Het invullen van de vragen voor het communicatieprofiel

Je hebt de e-mail met de link en de toegangscode. Klik op de link, vul je gegevens en de toegangscode in. Je ziet dan 48 keuzevragen. Het invullen, duurt ongeveer 10 minuten.

Stap 3.  

Na invulling krijg je op je e-mailadres een persoonlijke uitslag in de vorm van een A4 met een grafiek van je persoonlijke behoeften en communicatiepatronen. In dezelfde e-mail vind je het bijbehorende lesboek.

Koop hier jouw persoonlijke toegangscode met link

Wanneer de code niet werkt

Hoewel het nog nooit is voorgekomen is het theoretisch mogelijk dat er een storing  in de plug-in is.

Voer de toegangscode handmatig in.

Wanneer dit niet werkt, stuur dan de niet werkende toegangscode naar websupport@reason.nl   en je ontvangt een nieuwe toegangscode.