Sinds 1995 geeft de school voor praktische menskunde coaching en trainingen waarbij de twee door de school ontwikkelde methodieken centraal staan. Deze trainingen zijn herschreven tot online zelftrainingen in de vorm van een uitslag persoonlijke communicatiepatronen met een e-book.

De communicatie met jezelf

De (r)evolutie van het denken, een zelftraining

Het Gedachten Analyse Programma (GAP) is een hulpmiddel om evenwicht te brengen tussen de stem waar je mee denkt en je brein. Nu beschikbaar als zelftraining. Wij zien het als de (r)evolutie van het denken.

De (r)evolutie van het denken

Gedrukt

176 Pagina’s   € 35,00  Hier te bestellen en bij Bol, boekhandel, etc.               Meer weten?

De (r)evolutie van het denken

Epub

176 pagina’s € 22,00   Hier te bestellen en bij Bol, boekhandel, etc.                        

De communicatie met anderen

Zelftrainingen gericht op werk – relaties – hulpverlening

Ze zijn opgezet als stappenplan. Je bepaalt je eigen tempo. Bij deze zelftrainingen zijn de mensen om je heen een groot deel van het lesmateriaal.  Je ontdekt de overeenkomsten en de verschillen in kernbehoeften tussen jou en anderen. Met de verschillen die je gaat herkennen leer je daarmee om te gaan op een manier waarop je de ander beter kunt begrijpen en makkelijker bereikt.  Hiervoor bestel je een unieke toegangscode die je per e-mail verkrijgt. Met de code vul je op internet 48 keuzevragen in. Na afronding ontvang je per e-mail jouw persoonlijke uitslag + een e-book waarin alle kennis staat die je nodig heb voor de zelftraining.

Kernbehoeften

Kernbehoefte – gedrag – reactie – communicatie Ieder mens heeft zes paar kernbehoeften. De mate waarin de behoeften aanwezig zijn maakt het verschil in gedrag, de reacties en in de communicatie. Deze verschillen worden zichtbaar met deze kennis en geven je een nieuwe vaardigheid om de ander beter te begrijpen en contact te maken. 

Zelftrainingen kernbehoeften


Communicatie hulpverlening   

Uitslag persoonlijke communicatiepatronen + een e-book.  73 Pagina’s PDF €18,50  Bestellen toegangscode  Meer weten