De filosofie van het niet weten

Tijd om met je gedachten om te gaan?

Ben jij toe aan een verdere ontwikkeling als mens en wil je daarvoor iets nieuws leren?

Met het Gedachten Analyse Programma heeft de School voor praktische menskunde een ontwikkelingsmethodiek ontwikkeld om het leven prettiger te maken door evenwicht in je manier van denken te vinden.

In deze zelftraining leer jij drie kerngedachten herkennen die een verdere ontwikkeling tegenhouden.

Met de herkenning krijg je de kennis om anders met je gedachten om te gaan. Meer controle over je gedachten krijgen. Creatiever leren denken. 

De resultaten van deze methodiek zijn opmerkelijk goed te noemen. Reden voor de school om De filosofie van het niet weten gratis te delen.

De filosofie van het niet weten

PDF 69 pagina’s

Hier vrij te downloaden.

 

2) Verlos je kernidentiteit

Waar de eerste drie kerngedachten, de niet te beantwoorden vragen, de toekomstgerichte overtuigingen en de niet herkende fantasiegedachten de mens uit de werkelijkheid halen, kunnen de drie kerngedachten in dit deel een verdere ontwikkeling tegenhouden.

De volgende drie kerngedachten kunnen je onbewust sturen en je tegenhouden om je verder te ontwikkelen.

De context waar je deze gedachten tegen af kunt zetten is jouw (kern)identiteit.

De mensen in je denken – Opdrachten – Besluiten

 

De mensen in je denken, de opdrachten en besluiten, zijn gedachten die je hebt opgedaan, overgenomen en ooit bedacht. Ook deze hebben invloed op je identiteit, op je vrijheid en op je welbevinden maar vooral op je zelf kunnen zijn. Ooit bedacht en nooit geherwaardeerd komen ze steeds weer op en houden je tegen om naar ‘buiten’ te komen.

Deze gedachten herkennen en herwaarderen bevorderen het evenwicht en maken jouw identiteit steeds meer zichtbaar. Dat is het effect van de kerngedachten die je herkent en waar je last van hebt, te herwaarderen. Gedachten waarvan jij vindt dat deze niet meer bij je horen.

Verlos je kernidentiteit

46 Pagina’s PDF

Prijs: € 15,00

Hier te downloaden.